Kunst er vigtigt for dig

For den private giver kunsten dig mulighed for sætte et unikt præg på sin bolig og være en identitetsmarkør. Måden vi indretter os på, og hvad vi har på væggene fortæller en klar historie om, hvem vi er. Det kan også være med til at drømme og give ro at man har et unikt stykke kunst på væggene, der fortæller en særlig historie.

Som virksomhedsejer giver det en unik mulighed for at skabe et samlingspunkt for dine kunder og samtidig  får du mulighed for at fortælle dine kunder hvad din virksomheds identitet er. Det giver dig mulighed for at skille dig ud og tage ejerskab over, hvilken fortælling, dine kunder tager med videre. For dine medarbejdere, kan udsmykningen være med til at skabe en større tilknytning og identitet omkring virksomheden.

Bio

Lasse Elras er autodidakt billedkunstner der har sit afsæt i graffiti og streetart. Han er født og opvokset i Esbjerg og har tre gange vundet bymesterskabet i graffiti i byen, men er i dag bosat i Aarhus og maler for private og virksomheder over hele landet.

Han har malet siden 2009 og har siden udviklet sin kunst på egen hånd og med kurser på bl.a. Holbæk Kunsthøjskole og Tegneskole KBH.

Som kunstner har han blandt andet lavet et byvåben til Nørrebro i København, der er udført på en af byens travle gader.

Herudover har han udsmykket Roskilde Festival, Slagelse Street Art Festival, Esbjerg Forsyning og en hos række private virksomheder.